Cursussen voor kids  van 6-12 jaar


Krea4kids in 2023

Let op nieuwe data.

Krea4kids, dat bestaat uit series van 6 workshops, was in het seizoen 21/22 een groot succes. Het derde seizoen van de Krea4kids-middagen start op 1 maart 2023. Daarna is het op 8-15-22-29-maart en 5-12 april Krea4kids-middag. Van 14.30 tot 16.30 uur, op woensdagmiddag, krijgen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, aan de hand van een thema een opdracht. Ze gaan aan de slag met klei, papier, karton, kralen of afvalmateriaal (mixed media) en worden uitgedaagd om iets origineels te bedenken en dan ook nog te maken! 

Meer informatie over de serie workshops in het nieuwe seizoen 2023-2024 volgt rondom de zomervakantie.

 

Krea4kids vindt onder de deskundige leiding van docenten Diny Koks en Jacqueline van Ooijen plaats. 

De docenten vragen met klem om de kinderen geen kleding aan te doen die niet vuil mag worden, maar om oude kleding, omdat er nogal eens wat gemorst wordt (o.a. lijm) tijdens de lessen.

De kinderen mogen alle werken mee naar huis nemen. Wel wordt aan de kinderen gevraagd om zuinig te zijn op hun kunstwerken en deze te bewaren, zodat het werk op het einde van het seizoen aan een groter publiek getoond kan worden. 

 

Krea4kids wordt gesponsord. Een workshopserie (6 middagen) kost daarom slechts € 30,-.  Vol = vol.

 Musical

Hoe word je een musicalstar? Dans of zing of acteer je graag? Meld je dan aan voor de musicalgroep die op donderdagavond repeteren van 19.30 tot 21.30 uur . De repetities van een nieuwe musical vinden plaats in het gebouw van creativiteitscentrum De Ark te Haarsteeg. Weet je nog niet zeker of spelen in een musical iets voor jou is, kom dan een keertje kijken op donderdagavond en ervaren hoe leuk het is om mee te spelen in een echte musical.

 

Inschrijven voor de musicalgroep is mogelijk, maar vol = vol!

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 210,- per jaar, te voldoen in twaalf maandelijkse termijnen (automatische incasso) van € 17,50

(Voorwaarden lidmaatschap staan onder contact)